Minicamping Besuijen

Home       Camping       Omgeving       Foto's       Prijslijst       Reserveren       Route       Links

 

Walcheren, de tuin van Zeeland!
 
Bezoek idyllische plattelandsdorpjes, historisch Veere en Domburg, maak een rondje met een pontje of juist op zoek naar vertier: Zoutelande, Middelburg en Vlissingen liggen op fietsafstand!


Zomaar een greep uit de leukste attracties van Walcheren, voor jong en oud, binnen en buiten...
 
 
Arsenaal »
Het grootste piratenpark van Nederland. Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven!

 

     

Cue Action Vlissingen »
Vlissingen biedt je ook een locatie waar je gezellig een potje pool of een spannend potje snooker en biljart kunt spelen en wel in Cue Action. Dit pool & snookercentrum is gesitueerd in het Arsenaalcomplex op het Arsenaalplein.

 

Kinderboerderij de Klepperhoeve »
Hier kunnen kinderen kennis maken met de natuur. Wat niet wil zeggen dat vader en moeder niet ook even een konijntje mogen knuffelen of geitje aaien. Als er genoeg vrijwilligers zijn, kan er ook pony of ezel worden gereden.

     

Cinecity »
Bioscoop Cinecity Vlissingen is de perfecte plek om een film te pakken. Elke week draaien hier de nieuwste bioscoopfilms. Cinecity beschikt over zeven bioscoop zalen, superieur beeld en surround geluid, lekker veel beenruimte en een gezellig grand café.

 

Lange Jan beklimming »
Met zijn hoogte van 90,5 meter domineert de Lange Jan het stadsaanzicht van Middelburg en is hij haast overal te zien. Om bovenop de toren te komen, moet je 207 treden bedwingen. Een betere work-out bestaat er haast niet. Boven wacht je fantastisch uitzicht over heel Walcheren.

     

Deltapark Neeltje Jans »
Films en exposities tonen de overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken. Maar Neeltje Jans is veel meer. U beleeft een zeehondenshow, kunt uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan, griezelen bij de 3d-film en hopen dat de kinderen droog blijven in de waterspeelplaats.

 

Mini Mundi »
Mini Mundi is een nieuw familiepretpark in Middelburg met vele verrassende en spannende familie-attracties, een grote binnen- en buitenspeeltuin en een compleet miniatuurpark. Miniatuur Walcheren is in samenwerking met Madurodam uitgebreid en volledig vernieuwd.

     

Uit in Zeeland »
De leukste evenementen en uitjes in Zeeland.

 

Paardentrams »
Vergezeld door het geluid van klepperende hoeven snel je door de stad in een paardentram. De ritten voeren langs één van de mooiste oude delen van de binnenstad: het gebied rond de Oostkerk.

     

Fietsroutes door het landelijke Walcheren »

De mooiste wandeltochten op Walcheren »
 

 

Ringrijden »
Een ringrijder zit op een ongezadeld paard, dat hij in galop door de ringbaan stuurt. In de hand heeft hij een lans, waarmee hij probeert de ring te steken die halverwege de baan in een ijzeren bus hangt.

     

Fort Rammekens »
Groene oase op Walcheren, waar historie, cultuur en natuur samenkomen. U vindt het fort te midden van bos, kreek, weide, schor en een oorverdovende stilte. Fort Rammekens is het oudste zeefort van West-Europa (1547), en speelde een grote rol in de rijke Zeeuwse maritieme geschiedenis.

 

Rondvaart »
Op een open boot voor 54 personen vaar je door de Middelburgse grachten. Een rondvaart is de perfecte manier om de stad comfortabel te verkennen en veel leuke feitjes op te steken.

     
     

  
Minicamping Besuijen

     
     

Funhouse Vlissingen »
Funhouse Vlissingen is een indoor kermis voor het hele gezin. Voor alle leeftijden hebben wij leuke nostalgische kermisspelletjes, eigentijdse video games en natuurlijk prachtige prijzen!!

 

Skydive Zeeland »
Na een uitgebreide instructie ben je vanaf Zeeland Airport opgestegen in een Cessna. Een ervaren parachutespringer wordt aan je gekoppeld en samen maak je een adembenemende tandemsprong.

     

Iguana »
In Reptielenzoo Iguana, zijn ruim 500 levende reptielen, amfibieën en insekten te zien, veilig achter glas. Ze komen uit de hele wereld en via de uitlegbordjes komen bezoekers er alles over te weten.

 

Speelpaleis Bambini »
De leukste speeluitdaging van Zeeland! Van snoezelhoek tot spectaculaire freefallglijbaan, hier wordt het allemaal werkelijkheid. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in deze indoorspeeltuin!

     

Imkerij Poppendamme »
Midden op Walcheren, aan één van die mooie binnenwegen, ligt het bezoekerscentrum van Imkerij Poppendamme te Grijpskerke. Vele duizenden bezoekers hebben de afgelopen jaren kennis gemaakt met de fascinerende wereld van de honingbij...

 

Speeltuin Lammerenburg »
Is gelegen aan de rand van Vlissingen. In de speeltuin staan speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Er is een aparte hoek beschikbaar voor de kinderen tot 6 jaar. Het overig deel van de speeltuin is bestemd voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

     

Indoor Karting »
De geur van brandend rubber en het geronk van motoren komen je tegemoet in Indoor Karting Middelburg. Voor je van start gaat, krijg je uitgebreide instructies over de veiligheid en dan is het racen geblazen.

 

Vrijetijdscentrum De Parel »
Sfeervolle moderne sauna in Grieks-, Romeinse stijl met o.a. infrarood sauna, bubbelbaden, binnen- en buitenzwembad, dompelbad, kleurenkruidenkamer en saunabar.

     

Kaasboerderij Schellach »
Kom niet met een lege maag naar de rondleidingen op Kaasboerderij Schellach en Zuivelboerderij Pitteperk. Bij het zien van al het lekkers dat er gemaakt wordt, gaat je buik zeker knorren.

 

Zwembad Vrijburgbad »
Vlissingen en Middelburg hebben samen een nieuw zwembad: het Vrijburgbad. Met een bubbelbad, een waterfontein, een wildwaterkreek met waterjets, een whirlpool, een flinke glijbaan, een knuffelmuur en een kleuter- en peuterbad voorzien van waterspeeltuin.

     

Kanoa »
Kanoa is gevestigd aan het gedeelte van het Veerse Meer dat 'de Piet' wordt genoemd. Wil je zelfstandig Middelburg en omgeving vanaf het water verkennen, dan is dit de place to be. Je kunt er kano's, kajaks, roeiboten, waterfietsen en vlotten huren.

 

Musea:

Bevrijdingsmuseum Zeeland Nieuwdorp
Bunkermuseum Zoutelande
Dijk- en Oorlogsmuseum, Polderhuis Westkapelle
Historische Scheepswerf Arnemuiden
Marie Tak van Poortvliet Museum Domburg
Museum De Schotse Huizen Veere
Stadhuismuseum De Vierschaar Veere
Stichting oudheidkunde museum Arnemuiden
Terra Maris Oostkapelle
Wings to Victory Arnemuiden
Zeeuws Maritiem muZEEum Vlissingen
Zeeuws Archief Middelburg
Zeeuws Museum Middelburg

   

Kanovijver »
Dit familiepark biedt vermaak voor jong en oud. Men kan er varen in trapboten in de vorm van een zwaan. U vindt er springkussens, een ballenbak, botsautootjes, modelboten, air-hockey en een klimboot. In ditzelfde park is ook het pitpat-spel te beoefenen, een leuke kruising tussen midgetgolf en biljarten.

 
   
   
   

© 2010-2021     Minicamping Besuijen      Groeneweg 10      4371 RP Koudekerke      Tel. 06 - 5479 0841      0118-551310